Profesionalna novogodišnja LED dekoracija

Marketing office SILVERMEDIUM d.o.o. u svom razvoju je pratio potrebe i zahtjeve svojih klijenata, i u tom duhu se i razvijala .
Sa radom smo počeli 23.07.2012. godine.
Kako smo u samom startu imali respektabilne klijente i njihove poslovne zahtjeve tako su i naši projekti bili na tom nivou.

Inače, sama preduzetnička ideja i prvi samostalni počeci su bili u junu 2011.godine i od tada se uspješno bavimo trgovinom i pružanjem usluga.
Ubrzo po osnivanju bazirali smo se na marketing usluge, kao što su osmišljavanje ideja za Vaše kampanje, profesionalna novogodišnja LED dekoracija i praznično uređenje interijera i eksterijera, izrada POS reklamnog materijala, kreiranje Vaših robnih marki od ideje do realizacije i sl.
SILVERMEDIUM d.o.o prati svjetske trendove i razvoj tehnologije rasvjete /praznične dekoracije, tako da na BiH tržištu jedini u ponudi imamo svoju robnu marku iz oblasti LED dekoracije (LED ledenice, LED stringovi,LED zavjese, LED motivi…), u prvoj klasi kvaliteta, pod nazivom DECOPTIC. Naša robna marka, u unutrašnjoj i vanjskoj opciji montaže, podrazumijeva i kompletnu dodatnu kablovsku opremu (ekstenzionih kablovi , kablovi za napajanje ,razdjelnici, tajmeri…) , u transparentno prozirnoj boji , tako da ne narušavamo vanjski izgled objekta u dnevnoj varijanti.Treba napomenuti , da se montaža obavlja bez oštećenja stolarije(bušenje) , te po izvršenoj demontaži nema tragova oštećenja ili sl.
U našoj ponudi posebno izdvajamo izradu po mjeri reklama – LED displeja, te njihovu montažu i servis. LED displeje izrađujemo u SMD tehnologiji raznih rezolucija , prilagođene dimenzijama koje odgovaraju zahtjevu klijenata ili u okviru standardnih kabinetnih bilborda.
Opširnije o našoj ponudi, iz oblasti profesionalne novogodišnje LED dekoracije,LED reklama/displeja, promo POS ponude, pogledajte Decoptic katalog 2023.
Poslovna orjentacija našeg tima je da radimo samo ono u čemu smo među najboljima i najbržima, a zadovoljni klijenti su najbolji dokaz našeg uspjeha.
Naši klijenti se uvijek vraćaju, a naše glavno marketing oružje je preporuka zadovoljnih klijenata koji dobijaju kvalitetnu i brzu uslugu .

Obratite se našem profesionalnom timu ,koji je u svakom trenutku na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Slivermedium team

Ovdje možete da pogledate i preuzmete PDV uvjerenje.

Ovdje možete da pogledate ISO sertifikat.

Ovdje možete pročitati Opšte uslove poslovanja.

Pogledajte kako mi to radimo

Galerija fotografija sa našim radovima.

Naši klijenti: