,

LED ledenice DL 90 W

Decoptic LED ledenice | sige | ledenica | siga , flash efekat, 1m x 0.9m , hladno bijele, 57 dioda

Profesionalna dekorativna rasvjeta koja se može međusobno povezati zahvaljujući posebnim EASY FIX konektorima sa visokom IP standard zaštitom. Visokokvalitetnim procesom proizvodnje i korišćenjem kvalitetnih materijala garantuje se veoma dug životni vijek proizvoda.

 

 

LED ledenice – DL 90 W

LED ledenice/sige/ledenica/siga iz serije novogodišnjih i božićnih lampica sa EASY FIX konektorima. Svjetlosna dekoracija dimenzija 1m x 0.9 m sija sa 57 hladno bijele LED diode. Zahvaljujući jedinstvenom obliku LED dioda, svjetlost se savršenije lomi i raspršuje što rezultira apsolutno savršen svjetlosni efekat. Boja kablova transparent bez boje, prilagodljiva svim ambijentalnim i fasadnim koloritima. U dnevnoj varijanti, kad  svjetlost nije aktivna, kablovi su neupadljivi i skoro neprimjetni.

Profesionalni sistem rasvjete, pravi je izbor za objekte iz HORECA kategorije, javnih površina (ulice i trgovi), za vašu kuću, baštu ili poslovni objekat.

DECOPTIC rasvjeta za vanjsku upotrebu ispunjava visoki IP sigurnosni standard, tako da je možete ostaviti u vanjskim uslovima tokom cijele godine. Ovo vam daje jedinstvenu priliku da koristite naše lampice i u drugim prilikama, kao što su rođendanske zabave ili baštenske zabave, vjenčanja i sl.

 

Svjetlost LED
LED boja Hladno bijela
Efekat flash Da
Broj LED dioda 57
Boja kablova Transparent bez boje
Visina m 0.9
Dužina/širina m 1
Snaga u W 3.5
Napon 220V AC/DC
Max. u jednom nizu 40
Tajmer Ne
Kontroler za efekte Ne
Kabal za napajanje Ne
Raspetljati prije upotrebe Da
Pakovanje pojedinačno PVC transparent  kesica
Pakovanje transportno Kartonska kutija