,

LED ledenice DL 250 WW

Decoptic LED ledenice | sige | ledenica | siga , flash efekat, 0.9m x 2.5m , toplo bijele, 105 dioda

Profesionalna dekorativna rasvjeta koja se može međusobno povezati zahvaljujući posebnim EASY FIX konektorima sa visokom IP standard zaštitom. Visokokvalitetnim procesom proizvodnje i korišćenjem kvalitetnih materijala garantuje se veoma dug životni vijek proizvoda.

 

 

LED ledenice – DL 250 WW

LED ledenice/sige/ledenica/siga iz serije novogodišnjih i božićnih lampica sa EASY FIX konektorima. Svjetlosna dekoracija dimenzija 0.9m x 2.5m sija sa 105 LED dioda sa integrisanim flash efektom (iskrice). Zahvaljujući jedinstvenom obliku LED dioda, svjetlost se savršenije lomi i raspršuje što rezultira apsolutno savršen svjetlosni efekat. Boja kablova transparent bez boje, prilagodljiva svim ambijentalnim i fasadnim koloritima. U dnevnoj varijanti, kad  svjetlost nije aktivna, kablovi su neupadljivi i skoro neprimjetni.

Profesionalni sistem rasvjete, pravi je izbor za objekte iz HORECA kategorije, javnih površina (parent bez boje, prilagodljiva svim ambijentalnim i fasadnim koloritima.

DECOPTIC rasvjeta za vanjsku upotrebu ispunjava visoki IP sigurnosni standard, tako da je možete ostaviti u vanjskim uslovima tokom cijele godine. Ovo vam daje jedinstvenu priliku da koristite naše lampice i u drugim prilikama, kao što su rođendanske zabave ili baštenske zabave, vjenčanja i sl.

 

Proizvod LED ledenica / siga
Oznaka DL 250 WW
LED boja Toplo bijela
Efekat flash Da
Broj LED dioda 105
Boja kablova Transparent bez boje
Visina metara 2.5
Dužina/širina metara 0.9
Snaga  W 7.5
Napon 220V AC / DC
Max. u jednom nizu 18
Tajmer Ne
Kontroler za efekte Ne
Kabal za napajanje Ne
Raspetljati prije upotrebe Da
Pakovanje pojedinačno PVC transparent  kesica
Pakovanje transportno Kartonska kutija