,

LED zavjesa/siga DL 300 WW

Decoptic LED zavjesa/siga , flash efekat, 1m x 3.0m , toplo bijele, 300 dioda

Profesionalna dekorativna rasvjeta koja se može međusobno povezati zahvaljujući posebnim EASY FIX konektorima sa visokom IP standard zaštitom. Visokokvalitetnim procesom proizvodnje i korišćenjem kvalitetnih materijala garantuje se veoma dug životni vijek proizvoda.

 

 

LED zavjesa/siga DL 300 WW

LED zavjesa/siga iz serije novogodišnjih i božićnih lampica sa EASY FIX konektorima. Svjetlosna dekoracija dimenzija 1m x 3.0m sija sa 300 LED dioda sa integrisanim flash efektom (iskrice). Zahvaljujući jedinstvenom obliku LED dioda, svjetlost se savršenije lomi i raspršuje što rezultira apsolutno savršen svjetlosni efekat. Boja kablova transparent bez boje, prilagodljiva svim ambijentalnim i fasadnim koloritima. U dnevnoj varijanti, kad  svjetlost nije aktivna, kablovi su neupadljivi i skoro neprimjetni.

Profesionalni sistem dekorativne rasvjete, pravi je izbor za objekte iz HORECA kategorije, javnih površina (ulice i trgovi), za vašu kuću, baštu ili poslovni objekat. DECOPTIC rasvjeta za vanjsku upotrebu ispunjava visoki IP sigurnosni standard, tako da je možete ostaviti u vanjskim uslovima tokom cijele godine. Ovo vam daje jedinstvenu priliku da koristite naše lampice i u drugim prilikama, kao što su rođendanske zabave ili baštenske zabave, vjenčanja i sl.

DECOPTIC LED zavjese/sige se isporučuju u originalnom pakovanju. Prilikom raspakivanja treba biti pažljiv kako se proizvod ne bi oštetio. Raspakivanje i pripremu za montažu , potrebno je raditi u zatvorenom prostoru, na sobnoj temperaturi . LED zavjese/sige neophodno je RASPETLJATI , kako bi iste dobili pravilnu formu rasporeda LED dioda. Ako se LED zavjese/sige ne raspetljaju, ne mogu imati formu i efekat koji je fabrički predviđen. Svaki pojedinačni segment, na svojim krajevima, ima muški i ženski konektor koji imaju visok stepen IP zaštite, tako da se proizvodi mogu koristiti i za vanjsku upotrebu. Potrebno je provjeriti da li na svakom konektoru ima instalisana silikonska IP gumica. Spajanje muškog i ženskog konektora treba raditi pažljivo i samo zavrtanje raditi ručno dok navoj na samim konektorima to dozvoljava. Jako stegnuti kontakt dok se ne uvjerite da se konektori ne mogu razdvojiti. Snagu spajanja koristiti tako da istu snagu možete primjeniti i prilikom demontaže, znači rukoma a ne pomoćnim alatima. Na kraju niza završiti sa PVC čepom, koji se isporučuje uz svaki pojedinačni segment.

 

Proizvod LED zavjese / sige
Oznaka DL 300 WW
LED boja Toplo bijela
Efekat flash Da
Broj LED dioda 300
Boja kablova Transparent bez boje
Visina metara 3
Dužina/širina metara 1
Snaga  W 17.5
Napon 220V AC / DC
Max. u jednom nizu 8
Tajmer Ne
Kontroler za efekte Ne
Kabal za napajanje Ne
Raspetljati prije upotrebe Da
Pakovanje pojedinačno PVC transparent  kesica
Pakovanje transportno Kartonska kutija